Få ett prisförslag!

Intresserad av
FAQ

Vanliga frågor & svar

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster inklusive installation, service och reparation av värmepumpar, vattenledningar, avloppssystem och mycket mer. Vårt team är specialiserat på allt från mindre reparationer i hemmet till stora projekt för företag och offentliga verksamheter.

Ja, våra tekniker är certifierade och har den erfarenhet som krävs för att professionellt installera olika typer av värmepumpar. Vi är även en Thermia servicepartner vilket är en trygghet för er att veta att proffs tar hand om er Thermia värmepump. Vi ser till att alla installationer uppfyller gällande branschstandarder och kundens förväntningar.

Vi förstår vikten av att snabbt hantera akuta VVS-problem. Har ni ett serviceavtal har ni tillgång till vårt nummer där vi kan hjälpa er mycket snabbt.

Kostnaden för våra VVS-tjänster varierar beroende på tjänstens natur och omfattning. Vi erbjuder kostnadsfria offertförslag där vi detaljerat redogör för alla kostnader och arbetssteg. Kontakta oss för en skräddarsydd offert anpassad efter just dina behov.

Ja, vi står bakom kvaliteten på vårt arbete med en garanti. Detaljerna för garantin kan variera beroende på tjänstens typ och material som används, men vi förbinder oss att alltid leverera arbete som uppfyller både branschstandarder och våra kunders förväntningar.

Du kan boka en tid genom att ringa oss direkt eller skicka en offertförfrågan via vår hemsida. Vi är flexibla med schemaläggning och strävar efter att tillgodose våra kunders önskemål om möjliga tider för besök.

Behöver du hjälp med VVS eller värmepump?

Ring oss

08-755 16 05

Maila oss

info@kgkarlsson.se