Thermia iTec Eco Split

Stark i kallt klimat, snäll mot miljön.

Thermia iTec Eco Split

Egenskaper

1

Hög bibehållen effekt

Thermia iTec Eco Split har samma fördelar och funktioner som iTec Eco men cirkulerar köldmediet mellan värmepump och inomhusdel. Energin hämtas ur uteluften och är byggd med den allra senaste invertertekniken, vilket innebär att den kontinuerligt anpassar värmepumpens effekt efter behov. Tack vare den smarta tekniken har den en mycket hög bibehållen effekt även när det är riktigt kallt ute och ger en effektiv energibesparing ända ner till –25 grader.

2

Miljövänligare alternativ

iTec Eco Slit är en trygg och bra affär som hjälper dig att inte bara spara stora pengar utan att även minska belastningen på vår miljö. iTec Eco Split har köldmedium R32 som är ett miljövänligare alternativ än traditionella köldmedier för luftvärmepumpar. iTec Eco Split ger även en hög varmvattenkomfort.

3

Inbyggd kylfunktion

Den inbyggda kylfunktionen ger dig skön svalka i huset under den varmare delen av året, du kan även låta din iTec Eco Split värma poolen till en låg kostnad. En annan finess är kalenderfunktionen som innebär att
du kan programmera och styra värmepumpens olika funktioner efter dina behov. Med tillbehör kan du nyttja tjänsten Thermia Online.

4

Tre delar

Thermia iTec Eco Split består av tre delar: själva värmepumpen som placeras utomhus, iTec Eco Split HX som är en värmeväxlare med köldmedierör, samt en inomhusdel.

Värmepumpen utomhus är ansluten till värmeväxlaren iTec Split HX placerad inomhus, som i sin tur ansluts till inomhusdelen med
vattenrör.

Utomhusdelen kommer i effektstorleken 9kW och 5 varianter av inomhusdelar att välja mellan. Vad som passar dig bäst beror på förutsättningarna i din bostad. Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt hus.

Thermia iTec Eco Split