Thermia iTec Eco

Stark i kallt klimat, snäll mot miljön!

Thermia iTec Eco

Egenskaper

1

Senaste invertertekniken

Thermia iTec Eco hämtar energin ur uteluften och är byggd med den allra senaste invertertekniken. Det innebär att den kontinuerligt anpassar värmepumpens effekt efter behov, oavsett om det är en het sommardag eller iskall vinter. iTec Eco har en robust konstruktion och är speciellt utvecklad för nordiskt klimat. Tack vare den smarta tekniken har den en mycket hög bibehållen effekt även när det är riktigt kallt ute och ger en effektiv energibesparing ända ner
till –25 grader.

2

Spara pengar

iTec Eco är en trygg och bra affär som hjälper dig att inte bara spara stora pengar utan att även minska belastningen på vår miljö. iTec Eco har köldmedium R32 som är ett miljövänligare alternativ än traditionella köldmedier för luftvärmepumpar. iTec Eco ger även en hög varmvattenkomfort.

3

Inbyggda kylfunktion

Den inbyggda kylfunktionen ger dig möjlighet att få skön svalka i huset under den varmare delen av året, och du kan även låta din iTec Eco värma poolen till en låg kostnad. En annan finess är kalenderfunktionen som innebär att du kan programmera och styra värmepumpens olika funktioner efter dina behov. Och med tillbehöret Thermia Online får du möjlighet att styra och övervaka din värmepump på distans.

4

Två delar

Thermia iTec Eco består av två delar: själva värmepumpen som placeras utomhus samt ett inomhuspaket. Det finns 4 effektstorlekar för värmepumpen och 5 varianter av inomhuspaket att välja mellan. Vilken effektstorlek och paket du behöver beror på förutsättningarna i din bostad. Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt hus.