Thermia iTec XT

Svårslagen effekt när det är som kallast.

Egenskaper

1

Driftsäker och effektiv

Thermia iTec XT är en luft/vattenvärmepump som passar perfekt för nordiska klimat och låga temperaturer. Med mycket god prestanda, enkelhet och en framledningstemperatur på hela 70°C, är iTec XT svårslagen i sin klass. Det betyder att den bibehåller sin effekt även vid temperaturer ned till -30°C. Produkten bygger på en välutvecklad inverterteknik som anpassar driften efter förutsättningar och behov, vilket ger en god energibesparing.

2

Display & online

iTec XT har en tydlig display som gör den smidig och enkel att hantera i såväl inställningar som drift. Med tillbehör kan du nyttja tjänsten Thermia Online. Då kan du både styra och övervaka via mobil eller dator, och tjänsten är helt utan abonnemangskostnader. En annan finess är kalenderfunktionen som innebär att du kan programmera och styra värmepumpens olika funktioner efter dina behov. Du har också möjlighet att med den inbyggda kylfunktionen få skön svalka i huset under den varmare delen av året.

3

Optimal kombination

Med iTec XT har du möjlighet att välja en optimal kombination av effektstorlek och inomhusdel utifrån just dina förutsättningar och behov. iTec XT finns i tre modellstorlekar på utedelen 10, 14 och 16, och i fem varianter av inomhuspaket. Vilken effektstorlek och paket du behöver beror på förutsättningarna i din bostad. Din återförsäljare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för
just ditt hus.

4

16-åriga trygghetsförsäkring

Thermias 16-åriga trygghetsförsäkring gäller för hela produkten, både inomhusdel och utomhusdel. De sex första åren är kostnadsfria och därefter väljer du årsvis själv om du vill förlänga till totalt 16 år.

Thermia iTec XT