Värmepump
för fastigheter i Stockholms län

Som Thermia servicepartner tillhandahåller KG Karlsson Thermias värmepumpsystem, som är utvecklade från lång erfarenhet av att tjäna en mångfald av fastighetstyper, från bostäder till skolor och kommersiella lokaler. Vi anpassar lösningar för att passa de specifika behoven hos varje fastighet.

Vi kan snabbt komma ut och hjälpa er!

Varför ska du anlita oss?

1

Expertis och erfarenhet

KG Karlsson har en lång historia av framgångsrika installationer, vilket ger oss en djupgående förståelse för både tekniska och praktiska aspekter av värmepumpsystem. Vår kunskap säkerställer att du får den mest effektiva lösningen för just dina behov.

2

Högkvalitativa produkter

Som auktoriserad återförsäljare av Thermia värmepumpar, erbjuder KG Karlsson endast produkter som är kända för sin hållbarhet, prestanda och energieffektivitet. Detta garanterar långvarig tillförlitlighet och optimal funktion.

3

Anpassade lösningar

Varje fastighet är unik, och vi anpassar våra installationer efter din specifika situation och dina önskemål. Detta innebär att du får en skräddarsydd lösning som optimerar både komfort och energiförbrukning.

4

Kostnadseffektivitet

Våra värmepumpslösningar är designade för att maximera energieffektiviteten, vilket kan leda till betydande besparingar på dina uppvärmningskostnader. Investeringen i en värmepump betalar sig ofta över tid genom lägre driftkostnader.

5

Miljövänlig teknologi

Genom att välja KG Karlsson bidrar du också till en hållbar framtid. Värmepumpar använder förnybar energi, vilket minskar beroendet av fossila bränslen och minskar din fastighets koldioxidavtryck.

6

Fullständig service och support

Vi erbjuder omfattande support från början till slut, inklusive konsultation, installation, och efterföljande underhåll och service. Vårt engagemang för kundnöjdhet säkerställer att du alltid har tillgång till hjälp när du behöver det.

Kontakta mig, jag behöver hjälp med värmepump!

Omdömen

Vad våra kunder säger

Fantastisk service från KG Karlsson! De installerade vår bergvärmepump snabbt och effektivt. Allt fungerar perfekt och vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderar starkt deras kompetens och professionalism.
Anders Andersson
Kund
KG Karlsson överträffade alla våra förväntningar när de renoverade vårt VVS-system. De var punktliga, noggranna och mycket kunniga. Efter installationen av bergvärme har våra uppvärmningskostnader minskat avsevärt. Mycket imponerad av deras arbete!
Anders Andersson
Kund
Vi anlitade KG Karlsson för installation av bergvärmepump och blev mycket nöjda med deras arbete. De förklarade processen tydligt och var väldigt hjälpsamma genom hela projektet. Kvaliteten på installationen var toppklass och allt sköttes på ett professionellt sätt.
Anders Andersson
Kund

Grundat 1964

Snabb service

Thermia servicepartner

Service

Thermia värmepumpar

KG Karlsson är stolt att vara auktoriserad återförsäljare av Thermia värmepumpar, en ledare inom energieffektiva uppvärmningslösningar. Som experter på Thermias högkvalitativa produkter, erbjuder vi professionell rådgivning, installation och service för att säkerställa optimal funktion och energibesparing för ditt hem.

  • Värmepumpar för varje behov
  • Installation
  • Garanti och service
FAQ

Vanliga frågor om
värmepumpar i Fastighet!

KG Karlsson erbjuder ett brett utbud av värmepumpar för fastigheter, inklusive luftvärmepumpar, bergvärmepumpar, sjövärmepumpar och jordvärmepumpar. Våra system är anpassade för en mängd olika fastighetstyper såsom bostäder, kommersiella byggnader, industrier och offentliga inrättningar.

Våra experter på KG Karlsson hjälper dig att identifiera den bästa värmepumpslösningen baserat på din fastighets specifika krav och förutsättningar. Faktorer som fastighetens storlek, befintliga värmesystem och geografiska läge tas i beaktande för att säkerställa optimal effektivitet och energibesparing.

Värmepumpar är mycket energieffektiva och kan erbjuda betydande kostnadsbesparingar på uppvärmning och kylning. De bidrar också till en lägre miljöpåverkan genom att använda förnybara energikällor. Dessutom ökar de komforten genom att erbjuda en jämn och behaglig inomhustemperatur året runt.

Besparingarna varierar beroende på fastighetens tidigare uppvärmningssystem och den valda värmepumptypen. Generellt sett kan fastighetsägare förvänta sig att minska sina uppvärmningskostnader med 30-70%.

Installationen kan variera beroende på fastighetens förutsättningar och den valda värmepumptypen. KG Karlsson hanterar hela installationsprocessen, från initial konsultation till den slutliga installationen, och ser till att allt går smidigt och utan större ingrepp i den dagliga verksamheten.

Värmepumpar kräver regelbundet underhåll för att fungera optimalt. KG Karlsson erbjuder omfattande serviceavtal som inkluderar allt från rutinmässiga kontroller och rengöring till felsökning och reparationer.

Behöver du hjälp med VVS eller värmepump?

Ring oss

08-755 16 05

Maila oss

info@kgkarlsson.se