Värmepump
i Stockholms län till villa

Uppgradera din villa med en energieffektiv värmepump i Stockholm från KG Karlsson! Vi erbjuder professionell installation, service och underhåll av värmepumpar av de flesta fabrikaten på marknaden samt säkerställer att ni får optimal komfort och minskade uppvärmningskostnader.

Vi kan snabbt titta på ert specifika behov!

Vi hjälper er villa med värmepumpar i Stockholm

Upptäck hållbar uppvärmning med KG Karlsson! Med årtionden av erfarenhet och tusentals installationer är vi experter på bergvärme, luftvärme, sjövärme och jordvärme. Vi erbjuder energieffektiva lösningar som minskar dina kostnader och ökar komforten, oberoende av fastighetens storlek. Vårt team av certifierade experter stöttar dig från rådgivning till installation och service. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och börja din resa mot en grönare framtid med KG Karlsson, din partner i miljövänlig uppvärmning.

Kontakta mig, jag behöver hjälp med värmepump!

Omdömen

Vad våra kunder säger

Fantastisk service från KG Karlsson! De installerade vår bergvärmepump snabbt och effektivt. Allt fungerar perfekt och vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderar starkt deras kompetens och professionalism.
Anders Andersson
Kund
KG Karlsson överträffade alla våra förväntningar när de renoverade vårt VVS-system. De var punktliga, noggranna och mycket kunniga. Efter installationen av bergvärme har våra uppvärmningskostnader minskat avsevärt. Mycket imponerad av deras arbete!
Anders Andersson
Kund
Vi anlitade KG Karlsson för installation av bergvärmepump och blev mycket nöjda med deras arbete. De förklarade processen tydligt och var väldigt hjälpsamma genom hela projektet. Kvaliteten på installationen var toppklass och allt sköttes på ett professionellt sätt.
Anders Andersson
Kund

Grundat 1964

Snabb service

Thermia servicepartner

Service

Thermia värmepumpar

KG Karlsson är stolt att vara en Thermia servicepartner av Thermia värmepumpar. Thermia är en ledare inom energieffektiva uppvärmningslösningar. Som experter på Thermias högkvalitativa produkter, erbjuder vi professionell rådgivning, installation och service för att säkerställa optimal funktion och energibesparing för ditt hem.

  • Värmepumpar för varje behov
  • Installation
  • Garanti och service
FAQ

Vanliga frågor om värmepumpar

Vi erbjuder ett brett sortiment av värmepumpar inklusive luftvärmepumpar, bergvärmepumpar, sjövärmepumpar och jordvärmepumpar. Vi hjälper dig att välja rätt system baserat på ditt hem och dina specifika behov.

Vår expertpersonal guidar dig genom hela processen, från bedömning av dina nuvarande uppvärmningsbehov till val av rätt värmepumpstyp för ditt hem. Vi tar hänsyn till din fastighets storlek, geografiska läge och befintliga uppvärmningssystem.

Värmepumpar är energieffektiva, kostnadsbesparande och miljövänliga. De använder förnybara energikällor som luft, mark eller vatten för att värma ditt hem, vilket minskar både dina uppvärmningskostnader och din miljöpåverkan.

Besparingarna varierar beroende på din nuvarande uppvärmningslösning och den typ av värmepump du väljer. Generellt kan du förvänta dig att minska dina uppvärmningskostnader med upp till 50-70%, beroende på din specifika situation.

I vissa fall kan mindre anpassningar behövas, såsom förstärkning av befintliga uppvärmningssystem eller installation av nya ledningar. Vi utför en fullständig bedömning innan installation för att säkerställa att allt är optimalt förberett.

Installationstiden kan variera, men normalt är en värmepump installerad och fullt fungerande inom 1-2 dagar efter att arbetet påbörjats.

Behöver du hjälp med VVS eller värmepump?

Ring oss

08-755 16 05

Maila oss

info@kgkarlsson.se