VVS och rörmokare i Stockholms län

Behöver du pålitlig hjälp med VVS i Stockholm? Vänd dig till KG Karlsson för allt från installationer till fullständiga röromdragningar. Certifierade proffs och en smidig service garanteras. Kontakta oss idag!

Vi kan snabbt komma ut & hjälpa dig!

Inget jobb är för stort eller litet för våra rörmokare i Stockholm

Pålitlig snabb hjälp i hela Stockholms län! Våra rörmokare är redo att snabbt rycka ut och ta hand om dina behov, oavsett om det gäller enkel kranbyte i köket eller större projekt som helrenovering av ditt avloppssystem.

Vårt team av certifierade experter garanterar att varje installation sker med högsta möjliga säkerhet och precision. Hos KG Karlsson får du inte bara professionell hjälp, utan även värdefulla råd och stöd genom hela processen. Kontakta oss när du behöver, vi är här för att göra ditt VVS-arbete tryggt och bekymmersfritt!

Kontakta mig, jag behöver hjälp med VVS!

Omdömen

Vad våra kunder säger

Fantastisk service från KG Karlsson! De installerade vår bergvärmepump snabbt och effektivt. Allt fungerar perfekt och vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderar starkt deras kompetens och professionalism.
Anders Andersson
Kund
KG Karlsson överträffade alla våra förväntningar när de renoverade vårt VVS-system. De var punktliga, noggranna och mycket kunniga. Efter installationen av bergvärme har våra uppvärmningskostnader minskat avsevärt. Mycket imponerad av deras arbete!
Anders Andersson
Kund
Vi anlitade KG Karlsson för installation av bergvärmepump och blev mycket nöjda med deras arbete. De förklarade processen tydligt och var väldigt hjälpsamma genom hela projektet. Kvaliteten på installationen var toppklass och allt sköttes på ett professionellt sätt.
Anders Andersson
Kund

Grundat 1964

Snabb service

Thermia servicepartner

Service

FAQ

Vanliga frågor om VVS i Stockholm

Vi erbjuder en bred variation av VVS-tjänster inklusive installation, reparation och underhåll av vatten- och avloppssystem, byte av blandare och toaletter, samt större projekt som renovering av badrum och kök.

Vi strävar efter att erbjuda snabb service och kan ofta vara på plats samma dag för akuta ärenden. För icke-akuta tjänster rekommenderar vi att du bokar en tid som passar dig.

Ja, alla våra rörmokare är fullständigt certifierade och har nödvändiga behörigheter för att utföra säkra och regelrätta VVS-arbeten.

Ja, vi erbjuder garanti på både material och utfört arbete för att säkerställa din tillfredsställelse och trygghet.

Absolut, vi har stor erfarenhet av att arbeta med både nybyggnationer och renoveringsprojekt. Vi kan hantera allt från planering och installation till slutbesiktning.

Du kan boka en tjänst genom att ringa oss direkt eller fylla i kontaktformuläret på vår hemsida. Vi kontaktar dig så snart som möjligt för att diskutera dina behov och planera ett besök.

Behöver du hjälp med VVS eller värmepump?

Ring oss

08-755 16 05

Maila oss

info@kgkarlsson.se